در مورد نارنج که حتما شنیدید، حالا میخوایم در این پست در مورد ترنج صحبت کنیم.
ترنج یا بادرنگ یا بالنگ عضو خوشبو و خوشرنگ مرکبات با پوست زبر و ناهموارش به نظرمن خوشبوترین عضو این خانواده خوش عطراست.
.
بادرنگ ها پوست ضخیم و فشرده ای دارند و قسمت گوشت آنها تلخ و ترش است، تلخی آن بیشتر از گریپ فروت اما ترشیش کمتر از لیمو ترش است.
.
ترنج کوچکتر است و ابتدا و انتهای باریک دارد و قسمت گوشت میوه هم قابل خوراک است و خوش عطر تر نیز هست. بالنگ درشت است و وزنش گاهی بالای یک کیلو گرم هم میرسد و گردتر است و قسمت گوشت آن زیاد قابل مصرف نیست.
.
بادرنگ میوه ای که مربای بسیار لذید و دلچسبی دارد. برای کسایی که میپرسند چطور پوست مرکبات رو بخوریم بالنگ گزینه مناسبی است.
شما میتوانید انواع مربای خانگی با کیفیت عالی و برند فیچین (مربای کامکوات، مربای پوست پرتقال و مربای بهارنارنج) را از اینجا بصورت آنلاین سفارش دهید.