اومدم بگم چطوری پرتقال رو با پوست بخورید، خوب یه راه ساده اش اینکه کامکوات بخورین!
کامکوات پرتقال های کوچولویی که چند نوع مختلف داره نوعی که بیشتر تو شمال ایران پرورش داده میشه رنگ پوستش نارنجی براق و فرم و اندازه اش شبیه زیتونه.
کامکوات از اواسط آبان تا خرداد ماه به مرور روی درخت میرسه نکته مهم اینکه به هیچ وجه نباید خامش رو از درخت چید.
همه مزایای فوق العاده پرتقال رو داره به اضافه اینکه از خواص بی نظیر پوستش هم میتونیم بهرمند بشیم.
این روزا که تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با بیماریهای مرتبط با سرماخوردگی، عفونت های تنفسی، آنفولانزای ویروسی به دغدغه اصلی همه شده از این کوچولوی بینظیر غافل نشین.
میتونین درسته بخورنیش فقط یادتون باشه هسته اش تلخه اون رو از دهانتون خارج کنین، برش بزنین به سالاد میوه و سبزیجات اضافه کنین،
بخاطر زیبایی این گوگولی ها در تزئین دسر و کیک استفاده کنین،
از مرباش که نگم یه دلبریه واسه خودش. شما میتونید مربای کامکوات رو با طعم بینظیر و کیفیت و بسته بندی عالی از اینجا به راحتی بصورت آنلاین سفارش بدید.